24/7 monitoring van alle techniek

Ruime ervaring in de dentale markt

Op de hoogte door te netwerken.

Patiënten rekenen op de beste zorg. Om die als mondzorgpraktijk te kunnen bieden, is goed werkende ICT noodzakelijk. Veel systemen moeten immers met elkaar communiceren. De ICT afdeling beschikt over ruim een decennium aan ervaring op het gebied van technologie in de mondzorg.

Wij zorgen ervoor dat de praktijk altijd doordraait. Niet alleen door het monitoren en beheren van de technische omgevingen. We onderhouden contacten met sleutelpartijen in de dentale markt, waaronder hardware leveranciers, diverse dental depot’s en beleidsbepalers, die zich richten op belangrijke aspecten zoals de AVG (privacywet).

Extra ondersteuning voor de startende praktijk

Er komt veel kijken bij het opzetten van een nieuwe tandartspraktijk. Goed nadenken voor de bouw betekent geen ergernissen na de ingebruikname van het pand. De ICT afdeling denkt – bij serieuze interesse in het vervolgtraject – graag mee in een vroeg stadium. Hierbij gaat het niet alleen om de aanleg van de WiFi, maar wij adviseren op het volledige elektrotechnische vlak en vormen de sparringpartner van de aannemer. Het plan dat we maken is dusdanig volledig dat het meegenomen kan worden naar de bank. 

Een pakket dat bij jouw bedrijf past

Aanvullende  diensten

Connectivity

We zorgen voor de ontsluiting binnen het interne netwerk én de aansluiting met het internet

Cloud services

Voorkom hoge investeringen en neem alleen af wat op dat moment nodig is

User management

We beheren de toegang voor de gebruikers en bieden optimale ondersteuning

Telefonie

We begeleiden de integratie van de telefonie en zijn het eerste aanspreekpunt

Infra management

Wij beheren, updaten en monitoren de ICT infrastructuur

Security

Door de inzet van hardware, software en strikte procedures wordt de veiligheid en integriteit geborgd

Klanten vertellen

Laatste nieuws van Dental

Waarom werken steeds meer bedrijven in de cloud?

Waarom werken steeds meer bedrijven in de cloud?

Veel mensen zijn al gewend om thuis in de cloud te werken. Denk aan diensten zoals e-mail, WhatsApp, Netflix, Spotify en Dropbox. Steeds meer bedrijven kiezen er ook voor om in de cloud te werken. Bijvoorbeeld omdat ze snel willen opschalen, medewerkers vanuit verschillende locaties werken of om de IT-afdeling enorm veel werk uit handen te nemen.

KPN ÉÉN (Polycom) toestellen op ander VoIP netwerk

KPN ÉÉN (Polycom) toestellen op ander VoIP netwerk

Een van onze klanten maakte gebruik van KPN ÉÉN i.c.m. Polycom toestellen. KPN ÉÉN voldeed niet aan de verwachtingen en er is ons gevraagd om een beter alternatief te vinden tegen een scherpe prijs. Omdat de klant al VoIP toestellen had zou het zonde zijn om de Yealink toestellen aan te schaffen die wij aanbevelen.