Op zoek naar personeel?

Een goede ICT’er is goud waard

Wij zijn matchmakers op IT-gebied.

Het is geen nieuws dat het invullen van ICT-vacatures een uitdaging is. Goed personeel met de juiste kennis en expertise is schaars. De ICT afdeling beschikt niet alleen over een goed team, maar heeft ook een uitgebreid netwerk in deze sector. Grote kans dat wij met onze pool aan doorgewinterde ICT’ers de oplossing kunnen bieden voor bedrijven die maar niet aan die ene gouden ICT’er kan komen.

Tijdelijke kracht

Een teamlid van de ICT afdeling komt uw organisatie voor een bepaalde periode versterken. Op die manier is er meer tijd om de geschikte kandidaat voor de functie te vinden, maar gaat het werk gewoon door. Mocht ons teamlid na de afgesproken periode liever bij uw organisatie willen blijven, dan komen we daar samen uit.

Op proef

De ICT’ers uit onze pool zijn slimme koppen die van aanpakken weten. Zij kunnen organisaties ondersteunen, terwijl zij formeel in dienst zijn van de ICT afdeling. Na de afgesproken proefperiode beslist de organisatie of de betreffende ICT’er mag blijven, of dat hij/zij toch beter bij de ICT afdeling of een andere organisatie past.

Meteen in vaste dienst

Bij deze mogelijkheid treedt de ICT afdeling op als een zogenaamd werving- en selectiebureau. Wij bekijken waar de organisatie behoefte aan heeft en koppelen dat aan geschikte kandidaten uit de pool. Op die manier zorgen we voor de perfecte match. De kandidaat treedt hierbij meteen in dienst van de betreffende organisatie.

Gratis vacature plaatsen en contact opnemen