Klantcase

Ibelings van Tilburg architecten

Architectuur

De casus van Ibelings van Tilburg architecten

Om deze omzet remmende factuur in controle te houden is het belangrijk om snel te kunnen schakelen in deze omstandigheden. Hoe kunnen gebruikers zo efficiënt mogelijk werken. Hoe halen we het meeste rendement uit de reeds ingezette systemen óf is vernieuwen nu toch noodzakelijk. Maar loont het ook om te veranderen qua huisvesting of telefonie infrastructuur. Gaan we over naar de cloud of kiezen we voor een hybride oplossing.

Allemaal vraagstukken waar niet alleen Ibelings van Tilburg architecten, maar meerdere bedrijven de afgelopen jaren mee te maken hebben gehad.

Ibelings van Tilburg architecten


De afgelopen jaren is een pittige tijd geweest voor de architecten onder ons. Door de afnemende vraag word er steeds minder gebouwd, wat als uiteindelijk gevolg heeft dat er minder werk te verdelen is.

Onze oplossing

Vol trots zijn we dan ook dat wij sinds 2009, na twee verhuizingen, een volledige servermigratie, overschakeling van ISDN naar VOIP telefonie en diverse kleinere mutaties, nog steeds het vertrouwen genieten als ICT beheerder. Trots dat gedurende deze periode het werk van Ibelings van Tilburg architecten bekroond wordt met onder andere de Nederlandse Bouwprijs voor de BNA Gebouw van het Jaar: De Karel Doorman.