Veilig werken op je eigen systeem

Alles op één plek bereikbaar

Meteen op alle systemen ingelogd

Werkplek.CLOUD is een webgebaseerde, adaptive digitale werkplek, die zich automatisch aanpast op basis van iemands rol, locatie, apparaat en browser en biedt iedereen een gepersonaliseerde ervaring.

Werkplek.CLOUD

 • Multi-factor authenticatie
 • E-mail & agenda's
 • Microsoft 365 online apps
 • 1 TB Opslag
 • Microsoft Teams
 • Online Workspace
 • Behulpzame IT supportdesk

€ 50,- mnd 50% korting*

€ 25,- /mnd

Werkplek.CLOUD Pro

 • Alle cloud werkplek features
 • Microsoft Office software
 • Professionele antivirus
 • Auto software deployment
 • Intuïtieve netwerkmappen
 • Printer- en scannerbeheer
 • VoIP integratie

€ 100,- mnd 50% korting*

€ 50,- /mnd

* 1 maand gratis proberen en 3 maanden 50% korting. Daarna regulier tarief.

Multi-factor authenticatie

1 TB
opslag

Microsoft
Teams

Behulpzame
IT supportdesk

Werken in de cloud

Alle relevante applicaties, informatie, communicatiekanalen en documenten komen samen op één plek. Deze werkplek vormt het startpunt of kan dienen als aanvulling op de huidige werkplek. Werkplek.CLOUD zorgt ervoor dat de gebruiker de eigen werkplek helemaal onder controle heeft en precies te zien krijgt, wat voor hem/haar belangrijk is.

Veilige opslag

De ICT afdeling heeft de datacenters van Microsoft gekozen om de Werkplek.CLOUD in te huisvesten. Data wordt alleen bewaard in datacenters binnen de EU, namelijk die van:  Oostenrijk (Wenen), Finland (Helsinki), Frankrijk (Parijs, Marseille), Ierland (Dublin), Nederland (Amsterdam), Zweden (Gävle, Sandviken, Staffanstorp)

Daarnaast kiezen wij voor een extra backup van je e-mail en opslag. Dus zelfs als er iets bij Microsoft misgaat óf als je zelf per ongeluk data wist. Dan kunnen wij het altijd weer terughalen

Volledige telefonie integratie

Telefonie is tegenwoordig een geïntegreerd onderdeel van de werkplek. Bellen met het vaste nummer kan met een vast toestel, vanaf je mobiel of direct via de computer. Onze telefonie oplossing (gebaseerd op Xelion) kan gekoppeld worden met meer dan 100 verschillende CRM systemen, zodat je direct ziet wie er belt in plaats van alleen een nummer op je scherm.

Eenvoudig opschalen

Met het gebruik van Werkplek.CLOUD neem je alleen af wat je nodig hebt. Wanneer je situatie verandert kan je direct extra werkplekken afnemen, zodat nieuwe collega’s direct aan de slag kunnen.

Voordelen van Werplek.CLOUD:
Certificering

Onze op Microsoft gebaseerde Werkplek.CLOUD voldoet aan de hoogste eisen voor dataopslag. Deze is oa. ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Uiteraard alles binnen de gestelde normen van de GDPR (AVG).

Betrouwbaarheid

Microsoft verspreidt de data over diverse van haar datacenters en kan hierdoor een bereikbaarheidsgarantie van 99,9% afgeven.

Dataopslag binnen de EU
Data wordt alleen bewaard in datacenters binnen de EU, namelijk die van:  Oostenrijk (Wenen), Finland (Helsinki), Frankrijk (Parijs, Marseille), Ierland (Dublin), Nederland (Amsterdam), Zweden (Gävle, Sandviken, Staffanstorp)
Backup
Gegevens binnen de datacenters van Microsoft zijn al super veilig. Toch draaien we meerdere malen per dag een extra backup en slaan deze weer op in een ander (EU) datacenter, zodat er bij calamiteiten geen ongewenste verrassingen zijn.
24x7 support
Ons team met hoogopgeleide en ervaren engineers staan 24×7 klaar om bij eventuele verstoringen ondersteuning te kunnen bieden.

Vergelijk Werkplek.CLOUD

Werkplek.CLOUD Werkplek.CLOUD Pro
Microsoft 365 online apps
E-mail & Agenda
Microsoft Teams
1 TB Opslag
Online Workspace
Professionele supportdesk
Multi-factor authenticatie
Microsoft Office software  
Professionele antivirus  
Auto software deployment  
Intuïtieve netwerkmappen  
Printer- en scannerbeheer
Voip integratie
Eigen applicaties add-on
€ 50,- mnd 50% korting* € 100,- mnd 50% korting*

€ 25,- /mnd

 

Probeer 30 dagen gratis

€ 50,- /mnd

 

Probeer 30 dagen gratis

* 1 maand gratis proberen en 3 maanden 50% korting. Daarna regulier tarief.

Veelgestelde vragen over Werplek.CLOUD:
Kan ik de service en diensten echt onbeperkt gebruiken?

Ja, al het beheer is inbegrepen. De ICT afdeling vraagt u een vaste vergoeding per medewerker zodat wij kunnen garanderen dat onze service altijd optimaal is. 

Krijg ik naast de maandelijkse kosten nog losse facturen voor IT beheer?

Het beheer is all-in. Omdat de ICT afdeling gelooft in flexibiliteit zijn bepaalde cruciale diensten niet in onze pakketten inbegrepen. Dit doen wij om te voorkomen dat u van een leverancier afhankelijk bent. Hierdoor kunnen wij optimale flexibiliteit bieden.

Ik wil graag voor ons specifieke zaken ingericht hebben, kan dat?

Wij bieden naast de beheerpakketten ook volledig consultancy in het opbouwen, inrichten en opschalen van uw ICT omgeving.

Ik wil graag mijn bestaande gegevens van bestanden en/of e-mail mee verhuizen. Kan dat?

Uiteraard is dat geen probleem met onze totaal ontzorgde verhuisservice. Via een persoonlijk gesprek zoeken we uit waar de data staat en hoe we dat kunnen verhuizen.

Start vandaag!