We zijn niet alleen op de wereld

Oog voor het geluk van anderen

Met ICT kunnen we ons steentje bijdragen.

Fijn werken betekent een fijn leven. Bij de ICT afdeling hebben wij oog voor onze mensen; wat zij nodig hebben, wat hun wensen zijn. Op die manier zorgen we ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. Maar we beseffen ons ook dat we geluk hebben. Dat we voor zoveel mooie organisaties mogen werken. Hoeveel mensen hebben niet zoveel geluk in hun leven…? Met de volgende initiatieven hopen we een steentje bij te dragen aan het geluk van mensen buiten ons bedrijf.

Villa Joep is hét fonds tegen neuroblastoom kinderkanker, een van de meest agressieve vormen van kinderkanker. Als invloedrijke spin-in-het-web verbindt Villa Joep families, behandelaars en onderzoekers om gezamenlijk neuroblastoom te verslaan.

De ICT afdeling is blij dat het de volledige ICT van Villa Joep op zich mag nemen, inclusief alle licenties en het verzorgen van de digitale werkplekken van de medewerkers van de stichting. Dat doen wij graag zonder enige tegenprestatie terug te verwachten.

Rotterdam kent een grote groep kwetsbare, overbelaste jongeren. Zij vinden lastig hun weg op het gebied van opleidingen, werk, wonen, financiën en gezondheid. De Douwers zijn vrijwillige mentoren die midden in de (Rotterdamse) maatschappij staan en zich graag inzetten voor deze jongeren.

De ICT afdeling verzorgt graag de volledige ICT voor de Rotterdamse Douwers. Uiteraard geheel kosteloos.

De leden van de Business Breakfast Club Rotterdam komen iedere maand samen om te ontbijten en te netwerken. Met het jaarlijkse inschrijfgeld wordt het Ronald McDonald Huis van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam gesteund.

Iedere ouder met een kind dat ooit in het ziekenhuis heeft gelegen, weet hoe belangrijk het is om dichtbij te zijn tijdens deze periode.

Bij de ICT afdeling
ben je in
goed gezelschap

21k

Gebruikers

100+

Bedrijven in de cloud

99,9%

Uptime

92%

Klanttevredenheid