Veilig, efficiënt en prettig werken

Focus op het werk, niet op IT

Een werkplek die past bij de gebruiker.

Geen organisatie is hetzelfde en iedere gebruiker heeft eigen wensen. De ICT-omgeving moet zich aanpassen aan de manier van werken. Bij de ICT afdeling zorgen we er niet alleen voor dat er gewerkt kan worden, maar helpen we ook te werken op de manier die het beste past bij individuele gebruikers. Op die manier kunnen gebruikers focussen op waar het echt om gaat: hun werk.

Als ICT-experts willen we met de ICT afdeling het werk alleen maar makkelijker maken. In de meeste gevallen raden we Werkplek.CLOUD van Office 365 aan. Deze zorgt ervoor dat gebruikers veilig, efficiënt en prettig kunnen (samen)werken. De webgebaseerde, adaptive digitale werkplek past zich automatisch aan op basis van iemands rol, locatie, apparaat en browser en biedt iedereen een gepersonaliseerde ervaring. Dit is het startpunt van iedere gebruiker.

person using blue Microsoft Surface

Onze branches 

Dental

Dental

Patiënten rekenen op de beste zorg. Om die als mondzorgpraktijk te kunnen bieden, is goed werkende ICT noodzakelijk.
Legal

Legal

Juristen bevinden zich in een wereld waar de belangen groot zijn. De ICT moet in deze branche altijd werken.
Office

Office

De ICT afdeling heeft een brede ervaring als het gaat om mkb-organisaties. Van autosloperijen tot verzekeringsadviseurs.

Wat andere klanten zeggen

Laatste nieuws over de cloud

Hoe krijg je meerdere postvakken in Outlook 365?

Hoe krijg je meerdere postvakken in Outlook 365?

Wanneer je meerdere postvakken wilt zien in Outlook 365 is het belangrijk om onderscheid te maken tussen een aantal scenario’s: Meerdere postvakken die zich allemaal binnen dezelfde Office 365 organisatie begeven Postvakken die verspreid zijn over verschillende...

Waarom werken steeds meer bedrijven in de cloud?

Waarom werken steeds meer bedrijven in de cloud?

Veel mensen zijn al gewend om thuis in de cloud te werken. Denk aan diensten zoals e-mail, WhatsApp, Netflix, Spotify en Dropbox. Steeds meer bedrijven kiezen er ook voor om in de cloud te werken. Bijvoorbeeld omdat ze snel willen opschalen, medewerkers vanuit verschillende locaties werken of om de IT-afdeling enorm veel werk uit handen te nemen.