Een toegewijd team

Rustmakers in de ICT

Met een Rotterdamse mentaliteit.

Veilig en efficiënt werken, voor een vast tarief per gebruiker per maand. Dat is de missie van de ICT afdeling. Onze dienstverlening drijft op de service die wij bieden met een vast, toegewijd team. Hierbij komt onze Rotterdamse ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit goed van pas.

Inmiddels rekenen ruim vijftig organisaties met in totaal zo’n 1.000 gebruikers op onze expertise. Zij hoeven zich geen zorgen te maken over ICT-risico’s zoals continuïteit en veiligheid. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de ICT afdeling.

Het begin

Ons verhaal is in 2008 puur als hobby begonnen op de spreekwoordelijke zolderkamer. Het was nog de tijd van ouderwets systeembeheer. Internet werd steeds omvangrijker en mail op de mobiele telefoons werd steeds meer gewoon. Zoveel ontwikkelingen vroegen om een serieuze aanpak, met storingsdiensten, de beste leveranciers en bevlogen techneuten.

Vanuit onze vestiging in Barendrecht bedienen wij onze klanten, welke zich in de hele Benelux bevinden. We hebben voor hen de hele automatisering – van servers tot netwerken en telefonie – professioneel opgezet en zorgen ervoor dat alles blijft draaien zoals het hoort. Met onze unieke benadering en jarenlange ervaring, zorgen wij voor rust op ICT-gebied.

Bij de ICT afdeling
ben je in
goed gezelschap

21k

Gebruikers

100+

Bedrijven in de cloud

99,9%

Uptime

92%

Klanttevredenheid

Klanten aan het woord