Klantcase

Bengi Marine Engine Repair BV

Scheepvaart

De casus van Bengi Marine Engine Repair BV

Bengi Marine Engine Repair BV

Ben de Kok

Bengi Marine Engine Repair gevestigd te Spijkenisse is een specialist op het gebied van scheepsmotoren. Directeur Ben de Kok en zijn team hanteren een continue staat van paraatheid voor alle klanten. Deze service zorgt er voor dat Bengi ver buiten de landsgrenzen opereert als internationale speler op alle continenten.

Ben de Kok – Directeur

Onze oplossing

Door de internationale activiteiten is er zeer kritisch gekeken naar de telefoonoplossing voor zowel mobiel als vast. Belangrijke punten zijn naast de mogelijkheden voor gebruikers ook prijs. Door slim in te kopen bij een professionele zakelijke VOIP aanbieder zijn voordelen te behalen.

Heeft uw organisatie behoefte aan meedenkende, vooruitziende IT’ers die door een pro actieve instellingen al gereageerd hebben voordat er een probleem ontstaat, neem contact met ons op. Benieuwd wat pro-actief beheer kost. Onze tarieven zijn transparant, waarbij er in elk pakket standaard extra’s zitten zoals servicedesk ondersteuning, monitoring software, anti-virus, anti-spam, SSL certificaten.