Vast tarief per gebruiker

Een pakket op maat.

Geen verrassingen achteraf.

Een goedwerkende IT-infrastructuur is essentieel voor de continuïteit van organisaties. Het blijft echter techniek. Hapert er een keertje iets? Dan moet dat meteen worden opgelost, zonder het ‘gevaar’ van een extra factuur. Bij de ICT afdeling zijn we daar heel helder in. Welk pakket ook wordt gekozen, er is altijd sprake van een vast maandbedrag en dezelfde hoogstaande service.

De Cloud werkplek is bedoeld voor medewerkers met een eigen computer. De ICT afdeling regelt alles voor hen, waaronder volledige installatie van Office 365, het beheer, ondersteuning en de juiste bescherming.

De Cloud werkplek Lite is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een magazijnmedewerker of een freelancer. Deze personen hebben geen computer van de zaak, maar moeten wel bereikbaar zijn per e-mail.

Computers waar andere apparatuur op is aangesloten, maar waar mensen niet hele dagen op werken, betitelen we als Stand-alone Werkplek. Deze computers moeten het wel doen als ze nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een computer die verbonden is aan een röntgenapparaat.

Onze branches 

Office

Office

De ICT afdeling heeft een brede ervaring als het gaat om mkb-organisaties. Van autosloperijen tot verzekeringsadviseurs.
Legal

Legal

Juristen bevinden zich in een wereld waar de belangen groot zijn. De ICT moet in deze branche altijd werken.
Dental

Dental

Patiënten rekenen op de beste zorg. Om die als mondzorgpraktijk te kunnen bieden, is goed werkende ICT noodzakelijk.

Klanten vertellen