Voor ICT helden die verder willen

Goed starten bij de ICT afdeling

De wereld ligt voor je open.

Openstaande vacatures

We hebben op dit moment geen open vacatures, kom op een later moment terug...

Jouw collega’s

Prewien Gangadin

Prewien Gangadin

Thomas van Buuren

Thomas van Buuren

Guillermo Ceder

Guillermo Ceder

Meer over ons

Werkplezier staat bij de ICT afdeling voorop. Wij geloven dat een gelukkig leven start met fijn werk. Het leven is te kort om iets te doen waar je geen plezier in hebt. Dat betekent niet dat we niet hard werken bij de ICT afdeling. Integendeel, maar we houden wel van flexibiliteit, een goede werksfeer en een deur die altijd open staat voor een gesprek over nieuwe kansen of zaken die voor jou belangrijk zijn.

Hoe zien de werkdagen er bij de ICT afdeling uit?

Bij de ICT afdeling ben je baas over je eigen tijd. Uiteraard werk je een bepaald aantal uren per week, maar wanneer en waar je die uren maakt, daarin ben je flexibel. Thuiswerken is geen enkel probleem. Natuurlijk vinden we het fijn om je wel af en toe op kantoor te zien en verwachten we dat je er staat als de nood echt aan de man is, maar verder kan jij productief zijn op het moment dat het beste bij jou en jouw leven past.

Op welke secundaire arbeidsvoorwaarden kan ik rekenen?

Dat hangt ervan af. Wat vind jij belangrijk? Sowieso bieden wij een goede pensioenregeling. Daarnaast gaan we met elkaar in gesprek over wat jij wil. Maakt een leaseauto jou gelukkig? Heb je liever meer vrije dagen in plaats van het uitbetalen van eventueel overwerk? Dan gaan we kijken welke mogelijkheden er zijn.

Wat als ik niet meer gelukkig ben in mijn functie?

Dat vinden we jammer, maar vooral vervelend voor jou. Wij raden iedereen aan om hierover zo snel mogelijk het gesprek aan te gaan. Op die manier kunnen we kijken naar een andere functie binnen de ICT afdeling, het volgen van een opleiding of in het ergste geval; kansen zoeken buiten de ICT afdeling. Werkgeluk is heel belangrijk in het leven en daar dragen wij graag ons steentje aan bij.