Een expert helpt de juiste keuze te maken

Samen stapsgewijs de cloud in

Alle voordelen op een rij.

De cloud: geen modebegrip, maar een serieuze manier om als organisatie voordeel mee te behalen. Hoe mooi het echter ook klinkt, ICT is er met cloud niet gemakkelijker op geworden. Het is lastig om zonder experts de juiste keuze te maken. De ICT afdeling is er om hierbij te helpen. Wij geloven in een stapsgewijze aanpak. Dit maakt ook dat klanten die al een voorzichtig begin hebben gemaakt met cloud, bij ons kunnen aankloppen.

Samen bekijken we hoe uw huidige applicatielandschap eruitziet, maken we de procesvoering inzichtelijk, brengen we de verschillende typen gebruikers in kaart en bekijken we of alle bedrijfsgegevens- en informatie de cloud in mogen. Ook is het goed om stil te staan bij de redenen waarom uw organisatie in de cloud wil gaan werken. Werken in de cloud heeft zeker voordelen:

 

  • Thuiswerken faciliteren: medewerkers kunnen dankzij de cloud overal en altijd werken
  • Sneller de markt betreden: door in de cloud te werken worden bedrijfsprocessen verbeterd
  • Uitbesteden van het securitybeheer: geen tijd en geld kwijt aan het interne beheer en de servers
  • Eenvoudiger op- en afschalen: u maakt alleen gebruik van dat wat u nodig heeft
  • Sneller inspelen op security-uitdagingen: meerdere partijen maken gebruik van hetzelfde datacenter, dus dat betekent meer data en inzicht
  • Groener bezig zijn: meerdere organisaties maken gebruik van maar één datacenter

Veelgestelde vragen
over de cloud

De cloud betekent dat organisaties gebruik maken van applicaties en besturingssystemen in het datacenter van een andere partij. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de rekenkracht en opslagmogelijkheden van de cloudprovider. Dit brengt veel voordelen mee, maar de cloud lost niet alles op. Kijk goed naar wat de doelen van uw organisatie zijn en of deze middels cloud gerealiseerd kunnen worden.

Kan ik de service en diensten echt onbeperkt gebruiken?

Ja, al het beheer is inbegrepen. De ICT afdeling vraagt u een vaste vergoeding per medewerker zodat wij kunnen garanderen dat onze service altijd optimaal is. 

Krijg ik naast de maandelijkse kosten nog losse facturen voor IT beheer?

Het beheer is all-in. Omdat de ICT afdeling gelooft in flexibiliteit zijn bepaalde cruciale diensten niet in onze pakketten inbegrepen. Dit doen wij om te voorkomen dat u van een leverancier afhankelijk bent. Hierdoor kunnen wij optimale flexibiliteit bieden.

Ik wil graag voor ons specifieke zaken ingericht hebben, kan dat?

Wij bieden naast de beheerpakketten ook volledig consultancy in het opbouwen, inrichten en opschalen van uw ICT omgeving. 

Wat andere klanten zeggen

Laatste nieuws over de cloud

Waarom werken steeds meer bedrijven in de cloud?

Waarom werken steeds meer bedrijven in de cloud?

Veel mensen zijn al gewend om thuis in de cloud te werken. Denk aan diensten zoals e-mail, WhatsApp, Netflix, Spotify en Dropbox. Steeds meer bedrijven kiezen er ook voor om in de cloud te werken. Bijvoorbeeld omdat ze snel willen opschalen, medewerkers vanuit verschillende locaties werken of om de IT-afdeling enorm veel werk uit handen te nemen.

KPN ÉÉN (Polycom) toestellen op ander VoIP netwerk

KPN ÉÉN (Polycom) toestellen op ander VoIP netwerk

Een van onze klanten maakte gebruik van KPN ÉÉN i.c.m. Polycom toestellen. KPN ÉÉN voldeed niet aan de verwachtingen en er is ons gevraagd om een beter alternatief te vinden tegen een scherpe prijs. Omdat de klant al VoIP toestellen had zou het zonde zijn om de Yealink toestellen aan te schaffen die wij aanbevelen.